Juf Moniek stelt zich voor:

Mijn naam is Moniek de Ridder. Ik ben directeur van basisschool Tweelingen en van het hierbij horende Spilcentrum Eckart. Ik werk sinds 2006 op basisschool Tweelingen. Eerst als adjunct-directeur en sinds 2009 als directeur van de school.

Ik ben heel blij en trots dat ik directeur van deze school mag zijn en op deze manier kan bijdragen aan de ontwikkeling van de kinderen. Dagelijks komen de kinderen onze school binnen om weer nieuwe dingen te ontdekken, te leren en  samen met andere kinderen een fijne tijd te hebben. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich bij ons veilig en gewaardeerd voelen. In een veilige en prettige omgeving kunnen kinderen zich het beste ontwikkelen. 

Ieder kind is uniek en niets is mooier om hier als school een bijdrage aan te kunnen leveren. Samen met het team wil ik dit doen door het geven van goed onderwijs binnen een fijne omgeving. Als moeder weet ik hoe belangrijk het is dat je kind lekker in zijn vel zit en graag naar school gaat.

En ook een goed contact als ouder met de school is van belang. Mijn deur staat daarom altijd voor u open als u iets wilt vragen, vertellen of delen.

E-mailadres:  m.vanrooij@skpo.nl