Schoolkalender

 

 

De informatiekalender

Aan het begin van het schooljaar ontvangt u van ons de informatiekalender. In de informatiekalender staan data van belangrijke activiteiten voor dit schooljaar. U kunt de informatiekalender downloaden door op de afbeelding van de informatiekalender te klikken.Informatie voor ouders:

De data van de kennismakingsavonden, de rapportgesprekken en de informatieavond voor groep 8 vindt u ook in de informatiekalender. 

Tijdens de kennismakingsavonden informeren wij u over hoe wij invulling geven aan ons onderwijs. Klik hier voor meer informatie over de kennismakingsavond.

Tijdens de rapportgesprekken bespreekt de leerkracht de ontwikkeling en de behaalde resultaten van de kinderen met de ouders. Klik hier voor meer informatie over de rapporten en gesprekken.

De informatieavond voor groep 8 is speciaal voor ouders van wie de kinderen naar het voortgezet onderwijs gaan. Tijdens deze informatieavond wordt er informatie gegeven over de overgang van de basisschool naar het voorgezet onderwijs. Klik hier voor meer informatie over de informatieavond.