Sportdag

Sportdag 2020

Op woensdag 23 september vindt onze sportdag plaats voor de groepen 3 t/m 8. Deze zal plaatsvinden op het kunstgrasveld van voetbalvereniging Unitas.

Wat:               Sportdag basisschool Tweelingen

Wanneer:       Woensdag 23 September

Waar:             Voetbalvereniging Unitas, Anconalaan 3-5

Tijd:                Kinderen worden tussen 08.45 uur – 09.00 uur bij het sportveld afgezet. 

                       Kinderen kunnen om 12.15 uur weer opgehaald worden.

Wij vragen u rekening te houden met de coronamaatregelen. Dit houdt in dat u zodra u uw kind gebracht en gehaald heeft, u weer gelijk vertrekt en niet onnodig blijft wachten. Daarnaast vragen wij u bij het brengen en halen rekening te houden met de 1,5 meter afstand.

Na een gezamenlijke warming-up gaan de kinderen van de groepen 3 t/m 8 diverse sportieve activiteiten doen zoals onder andere voetbal en hockey.

De kinderen krijgen deze ochtend van school fruit en drinken, maar van thuis extra fruit en drinken  meegeven voor tussendoor is wel fijn.

Uw kind wordt verwacht in sportkleding en sportschoenen. Houdt er rekening mee dat dit buitenschoenen zijn. Let u er zelf op dat u uw kind bij mooi weer thuis insmeert met zonnebrand en een extra bidon met water meegeeft.

Bij slecht weer wordt de sportdag de dag ervoor afgelast en moeten de kinderen gewoon naar school!!

We hopen natuurlijk op mooi weer en zullen dan met alle kinderen van groep 3 t/m groep 8 een sportieve ochtend hebben op het veld van Unitas.

Mocht u na het lezen van de brief nog vragen hebben dan kunt u terecht bij de groepsleerkracht.