Corona-update | Week 6

Beste ouders/verzorgers,

We zitten al weer in de zesde week van de sluiting van de scholen. Ondertussen zijn we al best lang thuis aan het werken voor school. Gelukkig is het vanaf volgende week voor iedereen twee weken vakantie. Ook voor alle ouders die samen met hun kind zo hard werken om al het schoolwerk af te krijgen. En we snappen dat dit geen eenvoudige klus is! In de meivakantie zullen we overigens geen nieuw schoolwerk klaarzetten zodat het voor iedereen even echt vakantie is.

Maar deze week moeten de kinderen nog even aan de slag met Snappet. De meesters en juffen hebben voor alle kinderen weer het werk klaargezet. Ook deze week zullen de meesters en juffen je weer op afstand helpen. Via Snappet kan je chatten, je mag mailen en je kan ook altijd vragen of de meester of juf je even belt. Dit kan gewoon via de telefoon of met videobellen. 

Op 21 april, vanavond dus, zal premier Rutte om 19.00u op de televisie vertellen of de scholen weer opengaan en wanneer dan. De kans is groot dat de scholen in mei weer open gaan maar dit zal dan in aangepaste vorm zijn. Als we weten hoe dit er uit gaat zien, zullen wij u hierover informeren. 

Voor de komende dagen hopen we dat iedereen weer vooruit kan met het schoolwerk. En hopen we deze week de kinderen weer te spreken via chat, mail of videobellen.

Met vriendelijke groet.
Moniek de Ridder, directeur