Corona-update | Week 5

Een nieuwe week van het thuis-onderwijs is weer begonnen. Hopelijk heeft iedereen een fijn lang weekend gehad vanwege de Pasen.Deze week zijn er dus nog vier dagen over om te werken aan het schoolwerk.Uiterlijk vandaag heeft u via de leerkracht een mail gehad met informatie over het schoolwerk voor deze week. Net als vorige week zal er weer gewerkt gaan worden met Snapppet. Dit kan nog aangevuld worden met extra oefenen in Junior Einstein of Squla. En een boek lezen, iets knutselen en tussendoor lekker even naar buiten is natuurlijk ook belangrijk.

Dagelijks zijn de leerkrachten van de groepen 3 t/m 8 via de chatfunctie in Snappet te bereiken voor vragen en uitleg. Maar natuurlijk kunt u ook altijd mailen met de leerkracht. De leerkracht van uw kind zal ook proberen iedere week even persoonlijk contact te hebben met ieder kind via bijvoorbeeld de telefoon, videobellen of een andere manier. U kunt ook altijd even mailen naar de leerkracht als u een dergelijke contactmoment tussen de leerkracht en uw kind wil inplannen.

Wij weten dat iedereen hard probeert te werken aan het schoolwerk en dat het soms lastig is dit thuis allemaal te regelen. Als u vragen hebt dan kunt u ons altijd bereiken. In ieder geval iedereen veel succes deze week met het schoolwerk.

Groeten,
Team basisschool Tweelingen