Corona-update | Week 3

Beste ouders/verzorgers,

Ondertussen gaan we de derde week met elkaar in dat de scholen gesloten zijn en de kinderen thuis werken aan  het schoolwerk. De kinderen werken hard en we weten dat ook jullie als ouders druk zijn met het helpen en ondersteunen van de kinderen. Dit ook vaak nog in combinatie met zelf (thuis) werken. Waarschijnlijk voor velen een pittige klus.
Morgenavond wordt door de overheid bekend gemaakt wat de verdere maatregelen zijn en hoe lang deze nog zullen duren.

Vandaag hebben we al gehoord via de media dat de maatregelen verlengd gaan worden. Dit betekent ook dat de scholen naar grote waarschijnlijkheid ook langer dicht zullen blijven. Wij zullen dan woensdag als team met elkaar beslissen hoe we de komende tijd verder vorm zullen gaan geven aan het onderwijs op afstand. Ook zullen wij hier in meenemen hoe we contact tussen de leerkracht en leerling de komende tijd willen laten plaatsvinden. Dit kan zijn contact over het schoolwerk maar bijvoorbeeld ook een stukje persoonlijk contact.

Als het goed is, heeft u vandaag via de leerkracht het schoolwerk voor deze week ontvangen. Als er vragen zijn dan kunt altijd mailen met de leerkracht of ons per mail vragen even telefonisch contact op te nemen. Tijdens de gebruikelijke schooltijden is de school ook altijd te bereiken op onze locatie aan de Planetenlaan.

Zodra we meer weten zullen we u mailen over het vervolg.

Met vriendelijke groet,

Moniek de Ridder
Directeur