Extra corona-update | Week 4

Beste ouders/verzorgers,

De vierde week van de sluiting van de scholen is vandaan begonnen. Vorige week heb ik en ook de groepsleerkracht u geïnformeerd over dat we vanaf deze week onderwijs geven via Snappet. We kunnen dan zo veel mogelijk de methodes uit de klas gebruiken. Hopelijk is het iedereen gelukt om  in te loggen en te werken via Snappet. Daarnaast is er aanvullend nog Junior Einstein en Squla om te oefenen. Kinderen uit groep 3 hebben naast Snappet de software van Veilig Leren lezen en werk op papier. Dit laatste geldt ook voor de kinderen uit groep 1-2. Leerkrachten volgen de kinderen op afstand in het digitaal gemaakte werk. 

Vanaf deze week hebben kinderen ook de mogelijkheid om te videobellen met de leerkracht, te chatten of te bellen met de leerkracht. U heeft hier van de leerkracht een mail over gehad. Voor het chatten vanuit Snappet zijn de leerkrachten in principe iedere ochtend beschikbaar tussen 10u-12u.

Als u vragen heeft dan kunt u contact zoeken met de leerkracht van uw kind. Ook kunt u ons bereiken op tweelingen@skpo.nl 
Verder stuur ik u via deze mail een link waarin u snelkoppelingen kunt vinden naar Snappet, Junior Einstein en Squla maar ook een aantal leuke sites met ideeën voor thuis. Deze site is door juffrouw Suzanne in elkaar gezet voor u. Deze week komt er ook nog informatie over de mogelijkheid om boeken te lenen uit onze schoolbieb.

https://groeienophetweb.yurls.net/

Met vriendelijke groet,

Moniek de Ridder
Directeur