Kerstviering

Beste ouder(s)/verzorger(s),
 
 
Wij brengen u graag op de hoogte van de komende kerstactiviteiten op beide locaties. 
 
Donderdagochtend 20 december is er op allebei de locaties een creatieve ochtend voor groep 1 t/m 8. De kinderen gaan die ochtend hun uiterste best doen om mooie en creatieve kerstwerkjes te maken.
 
Donderdagvond 20 december vindt de kerstviering plaats. We hebben dit jaar wederom gekozen voor een kerstdiner. Na een gezamenlijke opening vieren de kinderen het kerstfeest in de eigen klas.  Wij zijn op zoek naar ouders die ons willen komen helpen in de klas. Lijkt het u wat? Geef het dan snel door aan de groepsleerkracht.

Voor het kerstdiner verzorgen de kinderen de hapjes. Op de Planetenlaan hangen de intekenlijsten bij de klassen, hierop kunt u aangeven wat u wilt maken met uw kind. Op de Turfveldenstraat geven de kinderen aan de eigen leerkracht door wat zij zullen meenemen die avond. 

Wij willen u vragen om uw kind een eigen bord, beker en bestek mee te geven. Zo verspillen wij geen plastic en dat is uiteraard beter voor ons milieu.

Graag het bord, de beker en het bestek (voorzien van naam) vóór woensdag 19 december inleveren bij de leerkracht van uw kind.

Aan het einde van het kerstdiner krijgt uw kind het weer mee naar huis terug.


Het Kerstdiner vindt dit jaar op de eigen locatie plaats:

 • Planetenlaan:              17.30-19.00 uur.
 • Turfveldenstraat:        17.00-18.45 uur.
   
  Vrijdag 21 december zijn de kinderen in de middag vrij. De kerstvakantie start op de Planetenlaan om 12.15 uur en op de Turfveldenstraat om 12.00 uur.
   
   
  Vriendelijke kerstgroeten!
  De kerstcommissie.

  --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Gaat uw kind op donderdagavond 20 december zelfstandig naar huis? Wilt u dit dan even melden aan de groepsleerkracht van uw kind.